دریافت جایزه بورسیه شرکت در کارگاه آموزشی ایرپاریف فرانسه توسط خانم توانایی دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی تجزیه

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۲ کد : ۵۰۳۱ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۳۴۲

خانم نازنین توانایی دانشجوی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در رشته شیمی تجزیه دانشکده علوم پایه موفق به دریافت جایزه بورسیه شرکت در کارگاه آموزشی ایرپاریف فرانسه شد.

خانم نازنین توانایی دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی تجزیه، تحت راهنمایی خانم دکتر معصومه طاهری مهر روی موضوع پایان نامه "تبدیل دی اکسید کرین به ترکیبات مفید" تحقیق می کنند. این جایزه با هدف تقویت دانش جهانی در جهت کاهش آلاینده ها و آشنایی با پیشرفت های صورت گرفته به پژوهشگران اهدا می شود.

این جایزه جهت شرکت در کارگاه آموزشی ۵ روزه که در فروردین 1402 با همین موضوع برگزار شد، استفاده شد.