چاپ کتاب آنالیز ریاضی ترجمه شده توسط عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه - گروه ریاضی

۱۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۹ کد : ۴۴۹ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۳۷۱

این کتاب با این باور به نگارش درآمده است که تأکید بر ماهیت یا طبیعت ذاتی یک مبحث ریاضی، می‌تواند به دانشجویان در درک بهتر آن کمک کند. به همین دلیل مباحث کتاب بر اساس سرفصل‌های درس آنالیز ریاضی  مقطع کارشناسی به دو قسمت تقسیم می‌شود.

قسمت  اول کتاب، به توصیف جنبه‌هایی از آنالیز ریاضی می‌پردازد که مباحث مرتبط با حساب دیفرانسیل و انتگرال را از لحاظ نظری تکمیل می‌کند. قسمت دوم  بر روش‌هایی که آنالیز  برخی از مباحث حساب دیفرانسیل و انتگرال را به یک چارچوب کلی تر تعمیم می‌دهد، متمرکز شده است. ارائه مطالب به این صورت دارای مزیت مهمی است.
دانشجویان ابتدا مهم‌ترین دیدگاه‌های آنالیز روی فضای کلاسیک را می‌آموزند و آنچه را از حساب دیفرانسیل و انتگرال نمی‌دانستند، یاد می‌گیرند و سپس طی یک فرآیند گام به گام، مسیر تکامل یافتن یک نظریه انتزاعی را طی می‌کنند، برای مثال، نظریه فضاهای متریک.
علاوه بر این، با این رویکرد، دانشجویان در خواهند یافت کدام جنبه‌های آنالیز کلاسیک، به مفاهیم انتزاعی تعمیم‌پذیر است و کدام نیست.

( ۳ )