کارگاه آموزش نرم افزار کامسول برگزار شد

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۸ کد : ۳۸۲ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۳۲۳
کارگاه آموزش شبیه سازی افزاره های نوری با نرم افزار کامسول از تاریخ ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ تا تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۰ در ۸ جلسه ۱۵۰ دقیقه ای توسط مدرسه دانش با همکاری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشگاه شهید بهشتی، پژوهشگاه لیزر و پلاسما و ستاد فوتونیک و مواد پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد. شایان ذکر است که نرم افزار کامسول از جمله نرم افزارهای قدرتمند و کاربردی در زمینه طراحی، مدل سازی و بهینه کردن سیستم های اپتیکی- فوتونیکی است. این نرم افزار قادر است مسائل مختلف الکترومغناطیسی را با ارائه نتایج مربوط به انتشار و آنالیز مدی به شکل گراف و تصاویر (عکس و ویدئو) حل کند که این امر محققین و دانشجویان را در درک بهتر مسائل یاری می دهد. حل معادلات در این نرم افزار بر اساس روش المان جزئی است و قابلیت مدل سازی قطعات نیمه هادی، سیستم های ذخیره انرژی، حل معادلات انتشار گرما و نیز بسیاری از مسائل کاربردی در رشته های مکانیک، عمران، و الکتروشیمی را دارد. این کارگاه با پیشنهاد گروه فیزیک و همکاری دانشکده علوم پایه برگزار شده است.
کارگاه آموزش نرم افزار کامسول برگزار شد

( ۱ )